Візит делегації ДУЕТ до AGH

Візит делегації ДУЕТ до AGH

Делегація з Державного університету економіки і технологій відвідала AGH (Akademia Górniczo-Hutnicza) у Кракові, Польща.

Метою візиту було зміцнення наукової співпраці та розширення можливостей академічної мобільності між нашими установами. Під час зустрічі були ознайомлені з провідними науковими дослідженнями факультету менеджменту та обговорили перспективи спільних проєктів з деканом факультету, професором, д.е.н., проф. Мареком Дудеком, заступником декана з наукової роботи, проф. Наталією Іващук та завідувачем Лабораторії інженерних інновацій, д.т.н., проф. Даріушом Салою. 

Особливу увагу було приділено обговоренню можливості проведення спільних досліджень у сфері технологій та інновацій, обміну даними та знаннями для створення дослідницьких проектів, публікації спільних наукових робіт у провідних міжнародних журналах.  Наша делегація мала чудову нагоду відвідати лабораторії факультету менеджменту AGH, зокрема Лабораторію інженерних інновацій. Завідувач лабораторії Даріуш Сала представив обладнання для сучасних виробничих технологій, а також програмне забезпечення, доступне в EIL. 

Ми  дуже вдячні нашим колегам з AGH за теплий прийом та плідну дискусію! Сподіваємося на подальшу успішну співпрацю та розвиток наших наукових і освітніх ініціатив!

14.06.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©