Винниченко і «Будинок "Слово". Нескінчений роман»

Винниченко і «Будинок "Слово". Нескінчений роман»

Відбулося чергове засідання Книжкового Клубу ДУЕТ. Студенти, викладачі та інші працівники вишу жваво говорили про творчість Володимира Винниченка, а саме про його роман «Записки Кирпатого Мефістофеля».

Усі були під враженням від книги і від особистості самого письменника (навіть ті, хто не встиг прочитати, таке теж буває).

Говорили довго і емоційно. На сторінках роману Володимира Винниченка шукали відповіді на одвічні питання. Прийшли до висновку, що цей автор унікально вмів порушувати гострі соціальні проблеми та висловлювати свої думки через літературні образи. А це завжди стимулює до роздумів і пошуку відповідей на складні питання.

Також учасники та учасниці Книжкового Клубу поділилися враженнями від перегляду фільму «Будинок "Слово". Нескінчений роман», присвяченого письменникам Розстріляного Відродження. 

Викладачка Наталія Шелудякова зробила екскурс в історичне минуле нашої країни, який допоміг зрозуміти усю глибину української кінострічки. Тут всі були одноголосні: фільм повертає нас в те минуле, яке має нас навчити не повторювати своїх помилок.

06.06.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©