Навчання у профі

Навчання у профі

Беззаперечною перевагою Державного університету економіки і технологій є його стратегія щодо якомога більшого залучення практиків-фахівців відповідної спеціальності поруч із викладанням висококваліфікованих науково-педагогічних працівників.

Радіємо, що в нашому університеті викладає директорка Палацу культури «Центральний» Ольга Якубовська. Вона завжди намагається зробити заняття студентів спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» цікавими та різноманітними.

Нещодавно спільними зусиллями Ольги Якубовської і студенток 2 курсу МСД Карини Пасіченко та Інни Пікулі

в укритті ДУЕТ було організовано цікавий пізнавальний майстер-клас з майстрування мотанок, на який було запрошено школярів Центрально-Міської гімназії. Ми ще досі отримуємо позитивний фідбек про цей захід.

Тож «Менеджмент соціокультурної діяльності» – це новий креативний освітній напрямок для творчих особистостей, під час навчання на якому ти зможеш розкрити свою творчу особистість і проявитися як лідер, організатор івентів, продюсер.

До речі, якщо тобі ще не було відомо, то є можливість доєднатися до нашого 2 курсу після твого бакалаврату будь-якої спеціальності.

Чекаємо всіх у ДУЕТ! 

04.06.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©