Мобільний додаток для студентства

Мобільний додаток для студентства

Хто сказав, що в онлайн-умовах навчатися сумно і нецікаво? Наші студенти і студентки вже котрий рік поспіль доводять, що це не так! У ДУЕТ відбулася презентація проєкту з дизайн-мислення «Мобільний додаток для студентства» у межах дисципліни «Маркетинг».

Здобувачі освіти працювали над проєктом півтора місяця, проводячи дослідження за допомогою інструментів дизайн-мислення, тестували прототип. Командна робота, навички генерації ідей та маркетингових досліджень – новий досвід для студентів і студенток.

Над проєктом працювали здобувачі освіти: Катерина Солдатенко, Валерія Грешнікова (МН-22); Олексій Старовірець, Анастасія Жмакіна, Валерія Кошова, Аліна Мусієнко, Анастасія Карпенко (МАР-22); Анастасія Будь (ПТБД-22).

«Торік було успішно реалізовано проєкт зі взаємодії з абітурієнтами. Цьогоріч ми пішли далі і вирішили запропонувати вирішення проблеми комунікації, – розповідає доцентка кафедри управління бізнесом ДУЕТ Тетяна Петрішина. – Студенти і студентки провели дослідження, створили прототип мобільного додатку для студентства, поки що в межах ДУЕТ. У ньому було враховано абсолютно всі побажання щодо функціоналу, комунікації, дизайну. Ми вважаємо, що цей додаток спростить життя нашим студентам і студенткам, підвищить ефективність комунікації між викладачами, студентами, Центром студентських комунікацій. Дякую всім учасникам за їхню наполегливість і креативність. Попереду багато нових досягнень і перемог!»

Сподіваємося, що ця історія отримає продовження, адже здобувачі освіти не збираються зупинятися на створеному прототипі. Вони планують залучити до команди друзів з IT і створити реально діючий додаток, який підвищить ефективність комунікацій між студентами, викладачами, адміністрацією і буде незамінним помічником в організації навчального процесу.

 

03.06.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©