Країна дитячих мрій

Країна дитячих мрій

ДУЕТ і ГО «Центр сталого розвитку та регіональних ініціатив» долучилися до реалізації проєкту «Країна дитячих мрій», ініційованого службою у справах дітей виконкому Криворізької міської ради.

За багаторічною традицією з нагоди Дня захисту дітей у Центрі адміністративних послуг «Віза» організовують виставку малюнків маленьких мешканців Кривого Рогу, позбавлених батьківського піклування. Щаслива родина, сімейний затишок, Перемога України, мирне небо – ось про що мріють дітки. 

«Ми з радістю долучилися до реалізації цього проєкту, – відзначає директорка Інституту управління та лідерства ДУЕТ, очільниця ГО «Центр сталого розвитку та регіональних ініціатив» Катерина Слюсаренко. – Для нас важливо підтримувати такі соціальні проєкти, тому що кожна дитина повинна мати свою родину. І я впевнена, що ця виставка допоможе малечі знайти сім'ї, в яких вони будуть по-справжньому щасливими».

Поряд з малюнками на стендах – фотографії маленьких авторів-художників. З кожної світлини дивляться щирі оченята, в яких видно допитливість, любов і прагнення пізнавати цей світ. Ці фотографії зробила студентка 2-го курсу ДУЕТ Еліза Еккерт, яка навчається за освітньою програмою «Міжнародна інформація та журналістика». Їй вдалося підібрати ключик до кожного дитячого серденька і розкрити красу дитячої душі.

Усі ці маленькі художники підлягають усиновленню. Тож тим, хто готовий подарувати малечі родинний затишок і любов, потрібно звернутися до міської служби у справах дітей. 

03.06.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©