Вихідний у ДУЕТ – облік і фінанси

Вихідний у ДУЕТ – облік і фінанси

Семестр безкоштовного навчання, знайомство зі спеціальностями, спілкування з викладачами і студентами, відповіді на запитання про ВСТУП-2024, розіграш подарунків, вікторина про фінанси, смачна кава – так проходить «Вихідний у ДУЕТ». Тож наступного разу приходь до нас і ти!

Студентка Криворізького фахового коледжу ДУЕТ Єлизавета Сметанюк стала третьою щасливицею, яка отримала сертифікат на семестр безкоштовне навчання в ДУЕТ. Завдяки нашому стратегічному партнеру компанії «Рудомайн», яка і надала цей приз, тепер Єлизавета може обрати для навчання фінанси або облік в Інституті економіки та бізнес-освіти ДУЕТ. 

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Про свій виграш Єлизавета Сметанюк говорить так: «Я вдруге прийшла на День відкритих дверей. Не виграла жодного призу, через що трохи засмутилася. Як виявилося, я дарма сумувала, тому що мені пощастило отримати головний приз – семестр безкоштовного навчання! Якщо чесно, то одразу навіть не повірила, що назвали моє ім'я. А потім прийшло усвідомлення, що це справді я. Безмежно цьому радію. Дякую Державному університету економіки і технологій та компанії «Рудомайн» за такий потрібний для мене подарунок».

20.05.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©