Онлайн-засідання Науково-методичної ради КЕІ

Онлайн-засідання Науково-методичної ради КЕІ

4 травня 2020 р. о 15:00 годині в ZOOM відбулося засідання Науково-методичної ради Криворізького економічного інституту Державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
з таким порядком денним:

1. Про можливості проходження курсів здобувачами вищої освіти та викладачами Криворізького економічного інституту ДВНЗ «КНЕУ імені В.Гетьмана» на платформі COURSERA і врахування в екзаменаційну сесію результатів навчання здобувачів вищої освіти на підставі отриманих сертифікатів (доповідач: заступник керівника Центру студентських комунікацій, к.е.н., доцент кафедри економіки та підприємництва К.П. Голікова).

2. Про проведення екзаменаційних сесій у дистанційній формі (доповідач: керівник Центру студентських комунікацій, к.т.н., доцент кафедри інформаційних технологій і моделювання О.Ю. Астаф’єв).

3. Про проходження практики в умовах карантину здобувачами вищої освіти на 4-му курсі бакалаврської підготовки (доповідач: помічник директора з організаційних питань і зв’язків із громадськістю, завідувач кафедри міжнародної економіки, к.е.н., доцент К.В. Слюсаренко).

4. Про процедуру захисту дипломних робіт у дистанційній формі (доповідачі: керівник Центру студентських комунікацій, к.т.н., доцент кафедри інформаційних технологій і моделювання О.Ю. Астаф’єв; завідувачі випускових кафедр, що приймали захист дипломних робіт дистанційно).

5. Різне.

5.1. Затвердження «Методичних вказівок для практичних занять та індивідуальної роботи студентів з дисципліни «Стратегічний аналіз» (для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітній рівень – бакалавр)»; укл.: І.П. Васильчук (доповідач: завідувач кафедри фінансів, банківської  справи та страхування, к.е.н., доцент М.М. Садовенко).

Відкрив і вів засідання Науково-методичної ради тимчасово виконуючий обов'язки директора, доктор економічних наук, професор С.В. Гушко.

Між учасниками вебінару відбулася конструктивна розмова, де кожен із виступаючих 
поділився власними думками.

 

 

04.05.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©