Державний університет економіки і технологій приєднується до програми SAP University Alliances

Державний університет економіки і технологій приєднується до програми SAP University Alliances

Державний університет економіки та технологій з радістю оголошує своє приєднання до престижної програми SAP University Alliances (Альянс Університетів SAP). Це стратегічне партнерство відкриває нові можливості для студентів та викладачів у використанні передового програмного забезпечення компанії SAP.

Глобальна сторінка SAP University Alliences

Члени програми

Компанія SAP, яка є світовим лідером у сфері корпоративного програмного забезпечення, допомагає компаніям у всіх галузях забезпечити прозорість, стійкість та ефективність їхніх логістичних ланцюгів. Програма SAP University Alliances робить акцент на вихованні наступного покоління фахівців для інтелектуального підприємства та економіки досвіду, забезпечуючи їм доступ до передових технологій і знань.

Для ДУЕТ це означає важливий крок у підготовці високопрофесійних кадрів. Участь у програмі SAP University Alliances дозволить університету розвивати інноваційні освітні програми та надавати студентам можливість навчатися з використанням передового програмного забезпечення, що використовується у реальному бізнесі.

Ми віримо, що це партнерство з компанією SAP стане джерелом нових знань, можливостей та досягнень для наших студентів та викладачів. ДУЕТ пишається можливістю стати членом цієї престижної програми та сприяти розвитку майбутніх лідерів у сфері інформаційних технологій.

02.05.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©