Чекаємо наступних лекцій!

Чекаємо наступних лекцій!

Чергове заняття було проведене сьогодні професором Володимиром Кулішовим зі студентами 2-го курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» денної форми навчання

Розглядалося лекційне заняття на тему: «Діяльність МВФ і фінансових інституцій Європейського Союзу в кризових умовах сьогодення».

Свою думку стосовно проведеного онлайн-заняття висловила Софія Тищенко, студентка 2-го курсу (група МЕВ-18-1):

- Сьогодні в нашої групи відбулося заняття з дисципліни «Міжнародні організації». Під час дистанційної зустрічі ми мали нагоду поспілкуватися на важливі теми, пов’язані з сучасними подіями у світі. Кожен студент мав можливість поставити питання викладачу щодо останніх новин та їх впливу на економіку світу загалом і нашої країни, зокрема. Володимир Васильович Кулішов розповів нам про особливості функціонування міжнародних організацій у період пандемії, приділивши окрему увагу діяльності Міжнародного валютного фонду як основної валютно-фінансової організації у світі. Також було цікаво дізнатися про причини кризи на нафтовому ринку та можливі наслідки цих подій. В результаті спільного обговорення студенти нашої групи отримали більш чітке розуміння сучасних подій у світі. Будемо чекати наступних лекцій!

 

 

30.04.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©