Онлайн-зустріч співробітників КЕІ

Онлайн-зустріч співробітників КЕІ

З ініціативи голови профспілкового комітету КЕІ Алли Максимової, 27 квітня відбулася онлайн-зустріч співпрацівників КЕІ

Довгий час перебування на карантині викликало велику зацікавленість колег, як їм живеться-працюється вдома. Всі з радістю «зустрілися» один з одним на платформі ZOOM і поділилися своїми напрацюваннями і роздумами.

Цікавою була майже годинна розмова. Адже вже давно не бачились, тож викладачі розповіли, як вони проводять онлайн-заняття зі студентами, як беруть участь у тренінгах, а співробітники – про свої проблеми і думки.

Наостанок усім від усіх було щире побажання – не хворіти, лишатися оптимістами і чекати тієї миті, коли знову зустрінемось на роботі.

Говорить Катерина Дацко: "Для мене карантин дав більше часу для реалізації ідей з розвитку напрямів правопросвітньої роботи факультету та удосконалення методів роботи зі студентами, які вже точно буду використовувати і після завершення карантину. Впевнена, що ми всі змінили відношення до звичних щоденних речей, яких зараз дуже не вистачає. Тому радію побачити колег у гарному настрої та натхненними своєю роботою онлайн. Такі зустрічі зараз дуже потрібні, адже у період карантину роботи точно не стало менше, а от дружнього спілкування з колегами не вистачає."

27.04.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©