Привітання Юридичного інституту з Міжнародним жіночим днем

Привітання Юридичного інституту з Міжнародним жіночим днем

Шановні викладачки, членкині профспілки та студентки!

Напередодні Міжнародного жіночого дня, хочемо від щирого серця привітати всіх жінок нашого університетського колективу! Ви – справжні втілення таланту, мудрості й наукової сили, які роблять вагомий внесок у навчання та освітню діяльність.

Ваша енергія та відданість надихають нас щодня. Ви не тільки допомагаєте нам здобувати знання, а й виховуєте нас, робите наш університет місцем, де кожен та кожна можуть розвиватися і досягати великих цілей.

З нагоди Міжнародного жіночого дня, ми відзначаємо не лише досягнення жінок, а й наполягаємо на важливості прав жінок. Права жінок – це не тільки боротьба за рівність, але й за отримання визнання та гідного статусу в суспільстві. 

Важливо пам'ятати, що кожна жінка має право на свободу, безпеку, освіту та можливість розвивати свій потенціал у всіх сферах життя. Досягнення цих прав сприяє побудові більш справедливого та рівного суспільства для всіх.

Нехай цей весняний день, як і всі інші дні, буде сповнений теплом, радістю та визнанням вашої неймовірної роботи. Бажаємо вам усього найкращого, великих успіхів у всіх справах та багато-багато радісних моментів!


З повагою та вдячністю, студенти і студентки Юридичного інституту!

07.03.2024
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©