Звертаємо Вашу увагу: тренінги, вебінари!..

Звертаємо Вашу увагу: тренінги, вебінари!..

Щоб провести з користю і цікаво час та набути досвіду, перебуваючи в умовах карантину, пропонуємо взяти участь у безкоштовних вебінарах

28 квітня, 17:00-18:00 год. безкоштовний вебінар від Академії «Делойт» – «Не тільки про коронавірус. Порядок денний очільників міст»

На вебінарі поговоримо про:

  • «нова норма»: які зміни в житті міст і громад прискорила криза;
  • топ-3 пріоритети сьогодні: охорона здоров'я, реорганізація роботи органів влади і самоврядування, здоров'я бюджету;
  • заходи для розвитку міст і громад в умовах кризи.

Спікери:

Діна Немирович, директор відділу стратегічного консалтингу та сталого розвитку «Делойт» в Україні;

Ірина Патроник, співлідер групи муніципального і регіонального розвитку, менеджер відділу стратегічного консалтингу та сталого розвитку «Делойт» в Україні.

Модератор: Іван Компан, директор Академії «Делойт» в Україні.

Деталі та умови участі:

Усі вебінари будуть доступні на сторінці Deloitte (UA) у Facebook. Посилання на кожен вебінар буде опубліковано у Facebook у день трансляції. Доступ вільний і без реєстрації.

 

29 квітня с 9:00-10:00 год. Ірина Павлова, арт-директор Postmen, поділиться, яким має бути дизайн у світі, перенасиченому інформацією. Реєструйтеся на вебінар «Чому думати — шкідливо, а дивитися — корисно» на сторінці:

 https://www.facebook.com/events/222457162182871/

29 квітня, 17:00-18.00 год. безкоштовний вебінар від Академії «Делойт» – «Поведінка споживачів: чи буде життя після карантину»

Обговоримо:

  • зміну поведінки споживачів під час карантину;
  • реакції та дії брендів/компаній під час карантину;
  • очікувані тренди поведінки споживачів після карантину.

Спікер:

Тетяна Лукинюк, генеральний директор Red Bull в Україні та Білорусі.

Модератор: Іван Компан, директорка Академії «Делойт» в Україні.

Деталі та умови участі:

Усі вебінари будуть доступні на сторінці Deloitte (UA) у Facebook. Посилання на кожен вебінар буде опубліковано у Facebook у день трансляції. Доступ вільний і без реєстрації.


30 квітня с 9:00-10:00 год. Штомпіль Максим (Head of Web Development Postmen) та Марія Романченко (UX/UI дизайнерка Postmen) розкажуть, як підходити до створення продуктів і як давати результат у рамках стислих термінів.  Реєструйтеся на вебінар «Як робити сайти і платформи в умовах жорстких дедлайнів» на сторінці:

 https://www.facebook.com/events/245078770017276/

30 квітня о 16:00 год. Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) та Центр лідерства УКУ запрошують взяти участь у роботі над реальними кейсами героїв про кризовий менеджмент і стратегії поведінки українського бізнесу в кризу. Реєструйтеся на онлайн кейс-квест «Never waste a good crisis: як шукати рішення на перетині» на сторінці:

 https://lvbs.com.ua/events/never-waste-a-good-crisis-yak-shukaty-rishennya-na-peretyni/

30 квітня (четвер) о 16:30 год. запрошуємо на безкоштовний вебінар для Java-розробників: «Tracing in Microservices/Enterprise Search». Приєднуйтеся до розмови про Tracing in Microservices, Enterprise Search і про те, як можна залишатися продуктивними під час роботи вдома. Вебінар буде цікавим Java-розробникам із досвідом middle-level та вище. Детальна інформація:  https://dou.ua/calendar/32401/?from=premiumevents_5602

6 травня о 17:00 год. Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) та магістерська програма MA in Human Resources and Organization Development запрошують долучитися до вебінару «HR-практики в кризу. Завод & Ресторанний бізнес». Детальна інформація:

 https://lvbs.com.ua/events/hr-praktyky-v-kryzu-zavod-restorannyj-biznes/

7 травня о 10:00 год. вебінар на тему «Фінмоніторинг-2020: як бухгалтеру не наразитися на штрафи». Українському бізнесу не сумно. Тільки й встигай відслідковувати зміни законодавства. Наприкінці минулого року депутати ухвалили Закон про фінансовий моніторинг. Старт його роботи — 28 квітня 2020 року. Ключові зміни — підвищення суми моніторингу операцій зі 150 до 400 тис. грн., новий порядок виявлення підозрілих операцій і збільшення штрафів. Як бухгалтеру працювати у сучасних реаліях і не наразити себе на драконівські штрафи — поговоримо на вебінарі.

Детальна інформація:

https://naseminar.com.ua/seminar/684-fnmontoring-2020-yak-buhgalteru-ne-narazitisya-na-shtrafi

12 травня об 11:00 год. вебінар на тему «За що «злітають» із четвертої групи єдиного податку і як захищаються професіонали». Щоб податківці не мали змоги анулювати вашу реєстрацію «єдинника» четвертої групи, скористайтеся нашими підказками та прикладами переможної судової практики. Детальна інформація: https://naseminar.com.ua/seminar/625-za-shcho-zltayut-z-chetverto-grupi-dinogo-podatku-yak-zahishchayutsya-profesonali

16 - 23 травня онлайн-конференція Python fwdays’20

Запрошуємо у травні на другу онлайн-конференцію від Fwdays, присвячену Python - Python fwdays’20. Ви розглянете веб-розробку, natural language processing, тестування, основи Python та найкращі практики створення гарного коду.

Детальна інформація: https://dou.ua/calendar/30622/?from=premiumevents_5598

 

 

27.04.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©