Вітання із Великоднем!

Вітання із Великоднем!

Всім доброго дня!

Пройшло вже більше місяця з того моменту, як ми працюємо в нових умовах, більша частина з нас працює  з дому. Я сподіваюся, що всі Ви та Ваші родини в безпеці та здоровому стані, і що, пристосовуючись  до нашого нового формату роботи, Ви знаходите час для родини, час, щоб просто видихнути та наповнитись енергією.

Я хочу особисто подякувати кожному з Вас за всю наполегливу працю та відданість,  з якою Ви виконуєте свою роботу щодня, особливо в останні кілька тижнів. Опанування нових технологій для повноцінного та якісного викладання в умовах карантину, дистанційне проведення екзаменаційної сесії, дистанційний захист магістерських робіт, виплата заробітної плати, звіти, прогнози і нескінченні запити на інформацію іноді буває важко виконувати і в звичайних умовах, але в ці безпрецедентні часи такі завдання виконувати  особливо важко. Може здаватися, ніби робота, яку Ви виконуєте, залишається непоміченою або недооціненою, але хочу Вас запевнити, що це не так. Я знаю, що злагоджена робота кафедр, деканів, центру студентських комунікацій, навчального відділу, фінансової служби, господарського відділу та інших структур є результатом наполегливої праці кожного з Вас.

Все, що Ви робите, є невід’ємною і вкрай необхідною частиною нашого успіху, особливо в такі непевні часи.

Вітаю Вас та Ваші родини із Великоднем! Гармонії у душі, удачі та здоров'я! Нехай Вас боронить Бог і допомагає долати будь-які труднощі та перешкоди!

Залишайтесь удома!

Бережіть себе, та свої родини!


 З повагою, Андрій Шайкан

18.04.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©