Панельна дискусія «Участь регіональних бізнес-екосистем у діджиталізації та зеленому переході. Роль університетів» – ISC SAI 2023

Панельна дискусія «Участь регіональних бізнес-екосистем у діджиталізації та зеленому переході. Роль університетів» – ISC SAI 2023

У межах VI Міжнародного конгресу «Society of ambient intelligence 2023», 23 листопада відбулася панельна дискусія «Участь регіональних бізнес-екосистем у діджиталізації та зеленому переході. Роль університетів». Модератором зустрічі виступив партнер Конгресу румунський університет ім. Штефана чел Маре. Зустріч об’єднала дослідників з України, Румунії, Литви, Болгарії та Фінляндії.

Ключові теми:

  • Лабораторії інновацій для кліматичних заходів.
  • Роль університету в розвитку компонентів зеленої економіки та зеленого підприємництва.
  • Цифрові підходи до розширення університетського кампусу.
  • Розвиток туризму відповідно до європейської зеленої агенди.

Шлях України до кліматичної нейтральності відповідно до рамкових програм ЄС.

Учасники зустрічі ділилися результатами сучасних досліджень та різноманітних проєктів. Панель конгресу стала чудовим майданчиком для розширення кола наукової спільноти, нових знайомств, обміну досвідом та міжнародного нетворкінгу. 

Від ДУЕТ у зустрічі взяла участь викладачка Ірина Максимова, яка презентувала бачення кліматично-нейтрального розвитку економіки України, враховуючи довоєнний та повоєнний дискурс.

29.11.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©