ДУЕТ підтримує міжнародну кампанію «16 днів проти насилля»

ДУЕТ підтримує міжнародну кампанію «16 днів проти насилля»

Державний університет економіки і технологій активно проводить просвітницьку роботу щодо протидії всіх проявів насильства і вважає потрібним говорити про методи та заходи запобігання насиллю, його різновидів та можливих негативних наслідків. 

Проблема насилля залишається актуальною і досі. Зараз українці вчаться не замовчувати, а відкрито говорити про проблему. До міжнародної кампанії «16 днів проти насилля» у Кривому Розі проходить низка просвітницьких заходів, в яких також бере участь Державний університет економіки і технологій. 

25 листопада в IT HUB було проведено форум для всіх небайдужих до цієї проблеми. «Ми – вільні, рівні, сильні!» – саме таким є його гасло у межах проєкту «Нульова толерантність до насильства Кривий Ріг 2.0». Ми були раді стати партнерами та надати платформу для проведення заходу.

26 листопада в Кривому Розі відбувався міський забіг «Acting for survivors». Учасники забігу завітали на всі локації  в кожному районі міста. В Металургійному районі їх зустрічали студенти і студентки ДУЕТ. Мета забігу – привернення уваги суспільства до проблеми подолання будь-яких форм насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми. 

Знай свої права і не мовчи! Адже зупинити насилля зможемо лише разом!

29.11.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©