Візит до ДУЕТ очільника ДОР Миколи Лукашука – нашого випускника

Візит до ДУЕТ очільника ДОР Миколи Лукашука – нашого випускника

Випускник нашого вишу – голова Дніпропетровської обласної ради – Микола Лукашук завітав до альма-матер. Разом з ним ДУЕТ відвідав і голова Криворізької районної державної адміністрації – начальник Криворізької військової адміністрації Євген Ситниченко.

В укритті ДУЕТ відбулася зустріч поважних гостей зі студентами та студентками вишу. Вони відкрито ставили гострі запитання про сьогодення та майбутнє України, ділилися своїми ідеями щодо відбудови нашої держави, говорили про важливу роль молоді у розвитку як криворізької громади, так і всієї України. 

Також голова ДОР Микола Лукашук взяв участь у круглому столі на тему «Кадровий резерв майбутнього: молодь у місті», під час якого обговорювалася важливість виховання конкурентоспроможної молоді.

Руслан Шамрін – керівник ТОВ «Дія. Бізнес Кривий Ріг» – представив презентацію «Молодь і бізнес».

ДУЕТ – це освітній хаб, в якому консолідуються інтереси й налагоджуються комунікації між владою, бізнесом і молоддю. Підґрунтя для цієї взаємодії дає освіта. Здобуття якісної освіти є запорукою отримання омріяної роботи. Завдяки цьому долучається бізнес, формуються тренди публічного управління, оскільки молодь є найбільш активною частиною нашого суспільства.

13.11.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©