Вітаємо з початком нового навчального року!

Вітаємо з початком нового навчального року!

Усіх наших студентів вітаємо з початком нового навчального року. Хоч і онлайн, але нарешті наші пташенята повертаються до затишного гніздечка ДУЕТ-family.

З натхненним привітальним словом звертається ректор ДУЕТ Андрій Шайкан:

«Шановні друзі! Сьогодні Державний університет економіки і технологій розпочинає новий навчальний рік. Це новий рік наших нових Перемог!

Звичайно, кожен навчальний рік особливий по-своєму – нові спогади, нові друзі, ночі зустрічі. Але впевнено можу сказати, що 2023/2024 навчальний рік точно буде цікавим.

Цей рік вимагатиме від нас згуртуватися ще більше, працювати разом, вміти творити у команді, адже лише разом ми зможемо досягнути нашої мети. Тільки разом ми зможемо дійти до обріїв і побачити нове сонце, новий український світанок.

Саме сьогодні і саме тут твориться історія світу. І ми всі є частиною цієї нової історії. Це історія про перешкоди, нові шляхи та креатив, адже саме так можна подолати все і досягнути успіху.

Це історія про вас. Це історія про нові фарби, нові форми і новий зміст. А ще це історія про нову родину. Родину справжніх друзів і професіоналів.

Отож вітаємо тебе в нашій великій родині ДУЕТ-family».

01.09.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©