ДУЕТ у жалобі

ДУЕТ у жалобі

Останній день липня приніс нам біль, сльози та втрати. Внаслідок ракетного терору з боку рашистів маємо влучання в освітню інфраструктуру університету – навчальний корпус фахового коледжу «Політехніка». Постраждали наші колеги, які в момент удару знаходилися на робочих місцях. Загинула на місці співробітниця коледжу. 

Вдячні нашим рятувальникам, усім службам, які допомагали оговтатися від трагедії. Вдячні багатьом громадським організаціям та волонтерам, хто практично одразу прийшов на допомогу постраждалим. Попри втрати, ми відчули нашу єдність та міць перед обличчям воєнних випробувань, а відтак – нашу непереможність.

Неможливо передати лють та ненависть до агресора. Неможливо змиритися з болем та смертю. Але потрібно рухатися далі, вірити у ЗСУ, вірити у наших захисників та наближати звільнення України від ворога.

Сьогодні ДУЕТ, як і весь Кривий Ріг, у жалобі за загиблими через ракетну атаку на мирне місто. Схиляємо голови у скорботі, віримо у справедливе покарання воєнних злочинців, працюємо на нашу Перемогу!

Слава Україні!

Слава Героям! 

Вічна пам'ять усім жертвам цієї жорстокої війни!

01.08.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©