«Нова фабрика» – ВИПУСКНИЙ!

«Нова фабрика» – ВИПУСКНИЙ!

Кожен з нас завжди буде пам'ятати, як розпочинав доросле життя та вступав до омріяного закладу освіти. Адже студентські роки – це не тільки про навчання, а ще й про оточення та атмосферу.

А памʼятаєш, як масштабно відкривалася «Нова фабрика» від ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»? Скільки було хвилювань, невпевненості, але якою нестримною була жага до найкращого навчання та всього нового.

Через виклики сучасного світу організатори були вимушені трансформувати проєкт, скорегувати навчальний план та змінити процес навчання спочатку в очному форматі, а потім у дистанційному.

Організатори успішно подолали всі труднощі і зберегли високу якість навчання та професійний рівень підготовки студентів.

ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» – єдине в Україні підприємство, яке реалізовувало такий потужний проєкт, а також зробило неоціненний внесок в успішне майбутнє молоді та розбудову Кривого Рогу.

ДУЕТ щиро дякує надійному партнеру ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» за співпрацю та повністю виконані зобов'язання, які взяла на себе компанія.

«Нова фабрика» – більше ніж проєкт, вона стала родиною для багатьох студентів.

І ось настав час відпустити своїх пташенят у великий світ.

У Палаці культури «Металургів» відбулося урочисте вручення двох дипломів. Перший диплом – про закінчення ДУЕТ, другий – від «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Все пройшло по-справжньому казково і феєрично! Дивись у відео.

Просто послухай, що кажуть самі студенти про ці 2 круті роки разом з «Новою фабрикою»!!! А ми впевнені, що це тільки початок.

 

28.07.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©