КЕІ: працюємо дистанційно. Кафедра іноземних та ділової української мов

КЕІ: працюємо дистанційно. Кафедра іноземних та ділової української мов

Навчальний процес у КЕІ в умовах карантину не припиняється. Заняття проводяться в дистанційному режимі, а незабаром у студентів 4 курсу в такому ж режимі відбудеться заліково-екзаменаційна сесія.

В умовах пандемії, що поширилася по всьому світу, доводиться звикати працювати в нових умовах. Щоб навчальний процес не переривався, викладачі інституту ведуть заняття зі студентами в режимі онлайн.

Як повідомила доцент кафедри іноземних та ділової української мов Оксана Романенко, від початку карантину вони вирішили підтримувати безпосередній зв'язок зі студентами через засоби Інтернету. Можна сказати, що завдяки Інтернету заняття прийшли у домівки студентів, переважна більшість яких їх регулярно виконує. Будучи вдома, вони мають можливість самостійно керувати своїм часом, розподіляти завдання, більш ретельно працювати.

- У більшості випадків, - говорить Оксана Василівна, - студенти охоче беруть участь у відеоконференції, адже її режим надає можливість чути і бачити викладачів, ставити запитання, щоб краще розуміти новий матеріал, опрацьовувати вправи, виправляти помилки.

Використання електронних засобів навчання для кафедри іноземних та ділової української мов, як власне й для інших кафедр, дозволяє забезпечити безперервність навчального процесу в умовах карантину. Тому усе більше викладачів інституту обирають інтерактивні форми спілкування зі студентами як от ZOOM, Google Class та інші.

   

02.04.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©