GLOBAL MONEY WEEK 2023 у ДУЕТ

GLOBAL MONEY WEEK 2023 у ДУЕТ

Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) — щорічна міжнародна освітня кампанія, яка розвиває фінансову свідомість дітей та молоді, формує знання, уміння, поведінку та ставлення, необхідні для прийняття розумних і зважених фінансових рішень, що дасть змогу досягнути фінансового добробуту та стійкості.

На завершення Всесвітнього тижня грошей, 31 березня Клуб фінансової грамотності ДУЕТ організував тренінг з фінансової грамотності з використанням економічної гри-симулятора з управління ресурсами «Життєвий капітал». За гральними столами зібралися як досвідчені гравці – студенти спеціальностей «Менеджмент» і «Маркетинг» ДУЕТ, так й учні ліцеїв №№24, 71, 119.
 
«Плануйте свої гроші, плекайте своє майбутнє» – це офіційна тема Global Money Week у 2023 році. Вона наголошує на важливості сталого розвитку та впливі особистих фінансових рішень як на власне майбутнє, так і на навколишнє середовище та суспільство.
 
Тема кампанії звертає увагу молоді на необхідність бути далекоглядними; дбати про навколишнє середовище та суспільство, ухвалюючи виважені фінансові рішення.
 
На заході у ДУЕТ відзначили переможців гри та роботу тренерів, отримали вітання від Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, розробника гри «Життєвий капітал» Сергія Івагло, ректора ДУЕТ Андрія Шайкана, колег та вчителів.
 
Будь фінансово грамотним разом з ДУЕТ!

04.04.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©