24 лютого – день довжиною в рік

24 лютого – день довжиною в рік

Рік тому життя усієї України вкотре розділилося на «до» та «після», а дата 24 лютого назавжди закарбувалася у пам'яті... Попри усі біди та випробування воєнного часу, ми не зламалися, а об'єдналися і продовжуємо гуртуватися заради спільної Перемоги.

За 365 днів ми навчилися цінувати кожен момент життя і найменший промінчик світла, відрізняти звуки шахедів від газонокосарки і грюкіт необачно зачинених дверей від ворожих обстрілів.

Навчилися не відкладати на потім зустрічі з друзями й телефонні розмови з рідними, полюбили бавовну замість синтетики та паляницю замість полуниці.  Зробили жовто-блакитні кольори трендом у всьому світі, знайшли нове масове хобі – колекціонування марок.

За цей рік ми стали витривалішими як фізично, так й емоційно. Тепер серце не калатає скажено від звуків сирени, бо це стало сумною буденністю та сигналом до алгоритмічної звички прямувати в укриття.

До річниці повномасштабного вторгнення росії на територію України, ми запитали у ДУЕТівців, як пройшов їхній рік, який тепер для кожного з нас починається з 24 лютого...

Пам'ятаємо всіх, хто віддав свої життя за те, щоб Україна залишалася незалежною та цілісною і щоб ми могли бути українцями.

Пишаємося тими, хто цілодобово оберігає наш відносний спокій. Віримо в Перемогу України!

Дякуємо силам оборони за можливість навчати і навчатися!

24.02.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©