EdCamp Kryvyi Rih – 2023

EdCamp Kryvyi Rih – 2023

Державний університет економіки і технологій підтримав ініціативу КСШ №70 та допоміг організувати магістральну (не)конференцію EdCamp Kryvyi Rih – 2023 за темою «Освітній тріатлон: резильєнтність, зростання, пошук перспектив».
 
До заходу, який відбувся у змішаному форматі офлайн/онлайн долучилося понад 300 учасників і учасниць з різних куточків України. Головна умова EdCamp Kryvyi Rih – виконання усіх безпекових вимог та збереження здоров’я. Тож ДУЕТ, у котрому є укриття, що відповідає усім нормам безпеки, з радістю прийняв освітян.
 
З вітальним словом до учасників і учасниць заходу звернулися директор міського департаменту освіти і науки Тетяна Кріпак, в.о. ректора ДУЕТ Андрій Шайкан та організатори заходу. Вони наголосили, що EdCamp – це простір для спілкування, тому потрібно максимально скористатися можливістю поспілкуватися як одне з одним, так і з усіма експертами/-ками протягом (не)конференції та після неї.
 
Шість принципів EdCamp:
 
Безкоштовність.  Учасниці й учасники  не платять за вхід на EdCampи. Це сувора умова, яка гарантує рівність шансів.
 
Незалежність – учасниці й учасники мають можливість вільно висловлювати свої думки, не потрапляючи під вплив будь-кого.
 
Вільна ініціатива. Будь-хто може організувати EdCamp у себе – чи то районне  управління освіти, окрема школа, громадська організація або неформальна учительська група.
 
Програма визначається в перший день проведення. На початку EdCamp’ів графік і теми спілкування плануються спільно з усіма. Завдяки цій спонтанності план подій відповідає потребам учасників/учасниць.
 
Кожний і кожна можуть стати спікерами. Якщо ви відвідуєте EdCamp, то маєте право виступити. Усі можуть поділитися своїм досвідом в атмосфері, яка об’єднує.
 
Діє закон «про дві ноги» – учасниці й учасники самі визначають, які сесії відвідають.
 
Під час заходу педагоги з різних куточків України активно обговорювали актуальну тему відновлення освіти. Вони працювали в групах, дискутували, визначали, що має робити громада, адміністрація, вчительство та батьківство задля відновлення освіти.

Кожна подія EdCamp – це нова хвиля приємних зустрічей, знайомств, емоцій. Кожен спікер і спікерка – експерти своєї справи. Серед спікерок – в. о. директора інституту управління та бізнес-освіти ДУЕТ, кандидат економічних наук, доцент Катерина Слюсаренко.
 
Увесь час працювали фотозони, онлайн-екскурсія в окулярах віртуальної реальності VR360  «Кривий Ріг вражає». Також можна було долучитися до благодійних акцій «Підтримай дитину Херсонщини», «Єднаймося заради ПЕРЕМОГИ», «Спільнокошт».
 
Учасники та учасниці EdCamp Kryvyi Rih відзначили високий рівень організації заходу. Педагоги отримали величезний заряд натхнення, сили для подальшої роботи у співпраці з однодумцями-колегами та дякували всім організаторам, спікерам і спікеркам, учасникам і учасницям за корисний емоційний цікавий EdCamp.
 
ДУЕТ дякує ЗСУ за можливість навчати й навчатися!

13.02.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©