Долучайся до лекції про алгоритми машинного навчання

Долучайся до лекції про алгоритми машинного навчання

Ukraine Global Faculty запрошує відвідати онлайн лекцію доцента Техніон-Корнелльського інституту Джейкобса в Корнелльському університеті та факультету комп’ютерних наук Корнелльського університету, Ph.D Volodymyr Kuleshov «Advanced Supervised Learning: Decision Trees and Random Forests».

Дата і час: 14 лютого о 17:00

Лекція ознайомить із деякими вдосконаленими алгоритмами машинного навчання, які дозволяють досягти найсучаснішої продуктивності для багатьох прикладних завдань.

Лінк на реєстрацію: http://surl.li/etugp

Про лектора:
Volodymyr Kuleshov — доцент Техніон-Корнелльського інституту Джейкобса в Корнелльському університеті та факультету комп’ютерних наук Корнелльського університету, Ph.D.
Отримав ступінь бакалавра з математики та інформатики в Університеті Макгілла, а також ступінь доктора філософії у Стенфордському університеті в галузі комп’ютерних наук, де він отримав нагороду Артура Семюеля за найкращу тезу.
Сфера наукових інтересів — машинне навчання та його застосування в наукових відкриттях, здоров’я та сталий розвиток. Його роботи були представлені в журналах Nature Biotechnology, Nature Medicine, Nature Communications і Scientific American. Він отримав стипендію аспіранта NSERC і аспіранта Стенфордського університету. Є співзасновником і головним технологом Afresh, стартапу, який зосереджується на автоматизації ланцюга постачання продуктів харчування за допомогою штучного інтелекту з метою зменшення харчових відходів.

09.02.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©