Відкрито реєстрацію на онлайн-лекцію «Вступ до якісних методів у дослідженнях у Сполучених Штатах»

Відкрито реєстрацію на онлайн-лекцію «Вступ до якісних методів у дослідженнях у Сполучених Штатах»

На платформі Ukraine Global Faculty відкрито реєстрацію на онлайн лекцію Ph.D., директора з освіти в Coursetune Jonathan Cisco «An Introduction to Qualitative Methods in Research in the United States».
 
Дата та час: 08 лютого о 17:00.
 
Короткий опис до лекції:
 
Під час лекції ви дізнаєтеся про основні елементи якісних методів, які використовують американці в своїх дослідженнях; дослідницькі парадигми, якісні дизайни, а також розглянете деякі приклади дослідницьких питань, які піддаються якісному аналізу.


Лінк на реєстрацію.
 
Про лектора:
Jonathan Cisco — Ph.D., директор з освіти в Coursetune, старший науковий співробітник Академії вищої освіти та засновник The Grad Academy, академічної консультаційної групи для професорів і аспірантів. Завдяки Jonathan Cisco понад тисяча аспірантів отримали наукові ступені.
Дослідження Джонатана зосереджені на практиках грамотності у вищій освіті, включаючи демістифікацію складних концепцій у різних дисциплінах. Його роботи були опубліковані в Higher Education Research and Development, Journal of Further and Higher Education, Literacy and Instruction, and Teaching and Learning Inquiry.

 

02.02.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©