Команда ДУЕТ пройшла у другий етап турніру «FinCup-2022»

Команда ДУЕТ пройшла у другий етап турніру «FinCup-2022»

ДУЕТ долучився до Відкритого всеукраїнського турніру з фінансової грамотності «FinCup-2022», який ініціювали Міністерство освіти і науки України, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, громадська організація «Діловий клуб «Партнер».

Турнір організовано з метою створення основ для підвищення фінансової грамотності молоді, як необхідної умови покращення рівня і якості життя.

Студенти ДУЕТ організували власну команду під надзвичайно креативною назвою «З’їдений грошовий панкейк». До її складу увійшли студенти різних курсів спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Облік і оподаткування». Це Софія Скворцова (капітан), Дарина Ведмідська, Денис Циганко, Данило Работа, Максим Тарвердієв, Максим Івашута.

Турнір складається з трьох етапів. Усього для участі зареєструвалося 142 команди, з котрих у першому турі мали обрати тільки 10 найкращих.

Перший етап, який відбувся 15 грудня, проходив у формі тестування в системі LMS Moodle. Змагалися 44 заклади вищої освіти з різних міст та областей України.

Наші студенти увійшли до 10-ки найкращих команд України! Тож вітаємо команду ДУЕТ з проходженням у другий етап Відкритого всеукраїнського турніру з фінансової грамотності «FinCup-2022».

Для цього вражаючого результату студенти перечитали неймовірну кількість спеціальної літератури та податкове законодавство. Це справді нереально велика робота! Команда радіє, як і ми всі!

«Тренери з фінансової грамотності ДУЕТ провели міні-консультації та спостерігали, як капітан команди та її учасники професійно надавали пояснення з тих чи інших запитань всій команді під час зустрічей в Zoom. Наші студенти мають неабиякі знання у сфері оподаткування, фінансів, страхування, банківської діяльності. Бажаємо команді успіху та грандіозних ідей!» – наголошують викладачі. 

Завданням 2-го етапу є розробка творчої роботи на тему: «Забезпечення ефективності діяльності банків в умовах економічної та політичної нестабільності». Це може бути анімація, презентація, відео. Будь ласка, подавайте ідеї. Давайте перемагати разом!!!

Телефон для ідей:  0988938809, 0509173606 – Софія Скворцова (капітан)

 

23.12.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©