Вітаємо зі святом наших Захисників та Захисниць!

Вітаємо зі святом наших Захисників та Захисниць!

 

14 жовтня, вже дев’ятий рік поспіль, українці святкують День Захисника й Захисниці.

 

Саме зараз в окопах, на передовій та в тилу наші воїни роблять усе можливе, аби в Україні знову запанував мир. Вони захищають рідну землю, Європу та увесь світ. Наша армія показала людству унікальний приклад боротьби і відтепер та назавжди увійде в історію, як приклад для наслідування.

 

Ми нація супергероїв, адже тільки в Україні для захисту держави звичайний працівник пошти з ПЗРК може збити літак чи крилату ракету, а українські діти здатні своєю творчістю збирати мільйонні донати на потреби війська, тільки українці за лічені дні можуть придбати супутник і тільки наші пенсіонери можуть віддати всі до копієчки заощадження для потреб військових.

 

Захисник - це кожен з нас, хто робить свій вклад у майбутню перемогу, та перш за все, це наші воїни, які зустрічаються з ворогом пліч-о-пліч. Ви показали всьому світу потужність нашої армії, яка навіть без суперсучасного озброєння може дати відсіч будь-якому загарбнику і вбивці. Ви змінюєте історію людства, віддаєте всі свої сили на боротьбу, тож нехай Покрова Пресвятої Богородиці захищає вас, а незламний козацький дух веде до Перемоги!

 

У мріях кожного українця дочекатися з цієї війни своїх рідних та друзів, наших Захисників та Захисниць. Ви наша надія, опора та впевненість у майбутньому! Бажаємо, аби якнайшвидше вогкі окопи для вас змінилися теплими ліжками, а у руках ви тримали не зброю, а руки коханих та діточок.

 

Зі святом вас, наші титани! Слава Україні!

14.10.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©