Ректори ДУЕТ та ДНУ у Дніпрі підписали Меморандум про співпрацю.

Ректори ДУЕТ та ДНУ у Дніпрі підписали Меморандум про співпрацю.

 

У Державного університету економіки та технологій стало на одного партнера більше.

 

В. о. ректора ДУЕТ Андрій Шайкан з робочим візитом сьогодні відвідав Дніпро, де зустрівся з ректором Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Сергієм Оковитим. Метою такої поїздки було підписання Меморандуму про співпрацю.

 

Наш університет позиціонує себе як відкритий до партнерства виш. Ми не розглядаємо інші університети, як конкурентів, ми вважаємо, що дружба і співпраця завжди приносить набагато більші результати, ніж окрема однобічно спрямована діяльність.

 

Саме тому ми постійно взаємодіємо та налагоджуємо співпрацю з вишами України та Європи.

 

ДНУ- це провідний університет нашого регіону, який відомий далеко за межами Дніпропетровщини. З ДУЕТ його поєднує велика кількість споріднених спеціальностей, особливо цікавими для обох сторін є технічний та економічний напрями співпраці. Окрім того, Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара є одним з лідерів у підготовці фахівців вищої ланки – кандидатів та докторів наук, що дає змогу викладачам ДУЕТ на цій платформі поділитися набутим за багато років досвідом зі своїми колегами та натомість отримати нові знання.

 

Загалом в рамках меморандуму планується масштабна робота у сфері освітньої, профорієнтаційної, навчально-методичної, екологічної, виховної та інших видів діяльності та проведення спільних семінарів, наукових конференцій та практикумів.

 

Дякуємо нашим новим партнерам за довіру! Впевнені, попереду у нас безліч масштабних досягнень та наукових здобутків!

14.09.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©