29 серпня. Вшануй Героїв!

29 серпня. Вшануй Героїв!

Сьогодні День памʼяті захисників та захисниць України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

 

Ми не знали особисто кожного Героя, який поклав своє життя в ім’я нашої держави. Але ми дякуємо їм за мужність, з якою вони йшли в бій, адже саме завдяки нашим воїнам Україна залишається сильною, незламною, незалежною та вільною. 

Жодну краплину крові наших полеглих Захисників ми не пробачимо нашому ворогові, росії. Попереду у нашого народу складна боротьба і, на жаль, не уникнути нових жертв. Але тільки таким шляхом, шляхом бою, а не замирення, ми можемо здолати нахабного злодія, який вдерся в наш спільний дім.

Сьогодні ми згадуємо і наших студентів, які загинули під час військових дій. Це молоді люди, які мали багато планів на життя, але доля обрала для них інший, героїчний і водночас трагічний шлях. 

Кожного дня ми маємо пам’ятати про ціну, яку заплатив і продовжує платити наш народ за свою свободу. У руках кожного з нас вибір: боротися чи здатися. Але віддати власну свободу кату – це не про українців, адже ще наші прадіди показали нам приклад незламності. Тому стоїмо до Перемоги і підтримуємо наших воїнів!

 

Вічна пам’ять Героям! Слава Україні!

29.08.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©