Клуб фінансової грамотності ДУЕТ приєднався до освітньо-волонтерського проєкту «DONATE 24»

Клуб фінансової грамотності ДУЕТ приєднався до освітньо-волонтерського проєкту «DONATE 24»

В рамках діяльності клубів фінансової грамотності України започатковано «DONATE 24» – Всеукраїнський освітньо-волонтерський проєкт для підлітків та дорослих. 

 

На «DONATE 24» організовуються вебінари з фінансової грамотності та правових питань, підприємництва, в т.ч. соціального, відбуваються знайомства з мега цікавими людьми. Спікєрами вебінарів є  професіонали в різних сферах, викладачі і студенти університетів, вчителі і учні. 

Під час вебінарів учасники можуть перерахувати 24 грн.+  на рахунок фонду «Учитель йде в ЗСУ». Проєкт-кочівник розпочався в Житомирі та передав естафету Кривому Рогу.

Об'єднавши спільні зусилля ми маємо велику мету – разом з фондом «Учитель йде в ЗСУ» підтримати наших учителів захисників, які донедавна навчали дітей, а сьогодні вступили до лав ЗСУ та мужньо стоять на захисті  нашої Батьківщини.

 

На першому вебінарі 14 липня 2022 року «Робота для підлітків: мотивація та закон» були присутні Клуби фінансової грамотності ДУЕТ, КЗШ І-ІІІ ступенів № 119 «Інвестор», КСШ №9 «Сейф 9».
Учасники вебінару дізналися від студентів ДУЕТ Софії Костенко та Олега Стеценко де шукати мотивацію, як знайти законну роботу, як правильно будувати комунікацію з роботодавцем, як не боятися приймати рішення та постійно розвиватися. Про все це ще розповів Дмитро Ламза, наймолодший директор столичної школи, юрист, експерт телевізійних шоу і просто надзвичайно харизматична та розумна людина.

 

28 липня 2022 року о 13.00 відбудеться вебінар «Соціальне підприємництво: як заробити на своїй мрії та зробити світ трішечки кращим», спікер Катерина Слюсаренко (ДУЕТ). 

 

Запрошуємо: вже існуючі КФГ України, і ті, які тільки в процесі створення, шкільні громади (батьків, дітей, вчителів), викладачів, студентів і просто всіх зацікавлених приєднатися до цікавих і пізнавальних вебінарів та  до освітньо-волонтерського проекту «DONATE 24». 

Детальніше про освітньо-волонтерський проєкт в телеграм каналі https://t.me/teacher_warrior.

 

Картка для збору коштів: 
Картка Приват (Булигіна Людмила): 5168752003157123
PayPal: lus0561@gmail.com

22.07.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©