З Днем металурга та гірника!

З Днем металурга та гірника!

Сьогодні День металурга та гірника. Завжди це свято вважалося одним з найважливіших у Кривому Розі. Місто щоріч у цей день перетворювалося на суцільний святковий майданчик, адже мало не у кожній криворізькій родині є представник металургійної чи гірничодобувної професії, навіть цілі династії.

Але війна змінила не лише життя кожного українця, а й внесла суттєві зміни в роботу наших промислових підприємств. Шахти, кар’єри та заводи значно скоротили обсяги виробничих потужностей. 

Попри це, ми, криворіжці, «сталеві люди»🦾, загартовані вогнем і металом, тому ми впевнені, що наші військові обов’язково переможуть ворога у цій війні, а наші металурги та гірники після перемоги не лише відновлять виробництво, а й виведуть його на нові, ще більші обсяги.

ДУЕТ безпосередньо дотичний до гірничо-металургійної сфери. Адже зі стін нашого університету вийшла не одна сотня першокласних профі. Технологічний інститут ДУЕТ навчає студентів за спеціальностями гірництво, галузеве машинобудування, металургія, електроенергетика, інженерія та ряд інших.

Та сьогодні ми вітаємо не лише наших викладачів та студентів. Надважливу роль у навчанні, проходженні практики і, як підсумок, працевлаштуванні, відіграють партнери нашого вишу-промислові підприємства міста, такі як Метінвест, АрселорМіттал Кривий Ріг та Рудомайн. Зичимо нашим друзям у цей нелегкий для галузі час витримки і перемоги, обов’язково вистояти і зберегти колектив.

Шановні металурги та гірники, професіонали і ті, хто лише на шляху оволодіння фахом, ви обрали для себе благородну, непросту, але надважливу професію, бажаємо вам твердості духу, залізного здоров'я, сталевих нервів і сердець! Знайте, що зокрема завдяки вашій праці ми переможемо у цій війні, завдяки металу, який вироблений вашими руками, ми маємо зброю🗡️🛡️, що допомагає захищати нашу Батьківщину. Слава Україні!

17.07.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©