Запрошуємо до IT HUB COWORKING DUET на моновиставу Андрія Богуна!

Запрошуємо до IT HUB COWORKING DUET на моновиставу Андрія Богуна!

Переселенець з Херсонської області Андрій Богун  - Заслужений майстер народної творчості України, член Національної спілки кінематографістів України, керівник Зразкового театрального колективу "Студія Простір".

Зараз Андрій Богун разом з родиною проживає у Кривому Розі. Рятуючись від російської агресії, він зміг безпечно вивезти трьох своїх дітей та найнеобхідніші речі: документи і їжу для дітей. Чоловік має активну життєву і патріотичну позицію.

Тепер художник, фотограф і театральний діяч Андрій Богун хоче познайомити зі свою творчістю і криворізьку публіку. А ми у ДУЕТ радо підтримуємо будь-які цікаві і сучасні проєкти. 

Тож, запрошуємо вас 24 червня о 18:00 до нас в IT HUB COWORKING DUET на площі Визволення, 2 на моновиставу "ВоднОчАс", актором і постановником якої є Андрій Богун. Головний герой вистави намагається передати як можна відчути внутрішній устрій миті життя. 

Вхід на виставу вільний, але добровільні внески (від 100 грн.) вітаються.

Запис на моновиставу за номером: 0972806977 

Моноспектакль-це мінімум декорацій і максимум емоцій та змістовності. А для Кривого Рогу цей жанр театрального мистецтва майже незвіданий, адже активно почав розвиватися лише декілька років тому.

20.06.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©