Команда мрії

Команда мрії

"Ніхто з нас не розумний настільки, наскільки всі ми разом." - Кен Бланшар. А й справді, при згуртованій роботі можна й гори звернути! Але цього можна досягти лише при налагодженому зв'язку з командою та правильному підході до кожного працівника. Як побудувати команду мрії розповіла нам на вебінарі від наших партнерів ПАТ «АселорМіттал Кривий Ріг» Марія Головань.

Кожен зі слухачів мав можливість визначити свою його роль у команді завдяки тесту Белбіна. Прості запитання, з яких складається тест, допомагають зрозуміти себе, а також потребу розподіляти роботу між усіма.  Наша спікерка запропонувала об'єднати усі ролі у 4 групи: лідери, хвацькі менеджери, інтелектуали та учасники переговорів. Кожен з них займає свою важливу позицію в команді, без якої результат не буде успішним.

Ефективність команди залежить також й від керівника. Він має не лише спостерігати за процесом роботи, а й створювати сприятливий соціально-психологічний клімат. Наприклад, організовувати team-білдинги, завдяки яким команда більше відкривається одне одному та бачить, що керівник "така як всі, не завжди похмура людина." 

Марія Головань наголосила, що не слід порівнювати команду з робочою групою. Відмінність є. І полягає вона в тому, що група не працює разом задля спільною мети, адже кожен працює за себе і для себе. Тому мотивація як ніколи важлива для команди мрії.

Команда - це не просто люди, які працюють разом, це маленька родина, яка живе схожими думками. Дякуємо спікерці за цікавий вебінар та корисні поради!

01.06.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©