Oнлайн-інтенсив з розвитку soft skills від ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг"

Oнлайн-інтенсив з розвитку soft skills від ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг"

💙💛Для університету в складні часи надзвичайно важливою є підтримка друзів і партнерів. На щастя, у ДУЕТ такі партнери є - це ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг".

Спільні проєкти, які ми реалізовуємо разом з нашими партнерами для студентів ДУЕТ, тривають незважаючи ні на що. Сьогодні ми раді запросити  тебе стати учасником онлайн-інтенсиву з розвитку soft skills від ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг".

❓Чому саме soft skills?

У звіті про майбутнє професій, зробленому нещодавно на Всесвітньому економічному форумі в Давосі, названий список тих умінь, які будуть найбільш потрібними через 5 років. І що б ви думали?! З 10 навичок, які було вказано, рівно половина-це так звані soft skills! Саме на них роботодавці зараз і акцентують свою увагу при виборі працівників. 

✅Тому цей інтенсив зацікавить студентів та молодь, які хочуть «прокачати» свої комунікативні та лідерські «скіли», навчитися дисципліні, відповідальності, критичному мисленню, управлінню власним часом та іншим надзвичайно корисним вмінням. 

Протягом восьми онлайн-занять ви відвідаєте вебінари з командоутворення та комунікації, нетворкінгу та таймменеджменту і навіть навчитеся керувати конфліктами.

Ну і інтрига наприкінці, адже ми не розкриваємо імен спікерів, а також всього переліку тем, які підготували для вас наші партнери з «АрселорМіттал Кривий Ріг».

❗Стартуємо вже 18 травня!

Слідкуйте за анонсами на наших сторінках у соцмережах!

16.05.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©