ДУЕТ та ТОВ «Рудомайн» підписали Меморандум про співпрацю та партнерські відносини

ДУЕТ та ТОВ «Рудомайн» підписали Меморандум про співпрацю та партнерські відносини

Майбутня співпраця ДУЕТу та ТОВ «Рудомайн»* буде здійснюватися у сфері освітньої, профорієнтаційної, навчально-методичної, екологічної, виховної, організаційної та інших видів діяльності. Також співпраця стосуватиметься й спільної організації та участі у наукових, інноваційних та інших проектах та програмах, спрямованих на вирішення актуальних проблем Придніпровського регіону. ДУЕТ та ТОВ «Рудомайн» домовились, що будуть консолідувати спільні зусилля щодо впровадження інформаційно-профорієнтаційних заходів в області освіти, сприяти організації виховної, спортивно-масової та культурно-дозвільної діяльності.

Під час зустрічі директор ТОВ «Рудомайн» Володимир Колос підкреслив, що компанія зацікавлена у підготовці фахівців, які б відповідали потребам сучасного виробництва. Пане Володимире також зазначив, що співпраця з ДУЕТ стане міцним фундаментом для розвитку молоді, формуванню молодих спеціалістів нової формації для гірничодобувної галузі.

Ректор Державного університету економіки та технологій Андрій Шайкан ДУЕТ відзначив, що для університету важливим є питання державно-приватного партнерства – партнерства з великим бізнесом нашого регіону та державною владою. Така співпраця дозволяє досягати нових результатів в підготовці сучасних фахівців, сприяє зменшенню відтоку кадрів. Ректор підкреслив, що університет володіє потужною експертизою у гірничо-металургійної галузі: «Ми можемо цей досвід перетворювати на капітал для компаній, тож чимало у нас є напрямків співпраці і, саме головне, що ми бачимо нові обрії, адже ефект синергії можливий саме тоді, коли зустрічаються партнери та починають докладати зусиль для досягнення спільних цілей».

* ТОВ РУДОМАЙН - підприємство з видобутку залізорудної сировини відкритим способом, яке активно працює на території України, СНД і Європи. З 2005 року компанія переробила понад 20 млн тонн некондиційних руд Криворізького залізорудного басейну. Підприємство співпрацює як з вітчизняними, так і з західними партнерами, серед яких можна виділити: US Steel Kosice (Словаччина), Liberty Ostrava a.s. (Arcelor Mittal Steel Ostrava Чехія), ISD Dunaferr Co. Ltd (Угорщина), ПАТ «ММК ім. Ілліча », ПАТ «Алчевський металургійний комбінат», ПАТ «Дніпровський металургійний завод», Zelezara Smederevo (Сербія), Lafarge Ciment (Moldova) SA, ПАТ «Подільський цемент», ПрАТ «Івано-Франківськцемент», ПАТ «ХайдельбергЦемент Україна», Крічевцементошіфер , Красносельскстройматеріали, Білоруський цементний завод.

29.10.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©