Циклова комісія харчових технологій та природничих дисциплін

Прокопчук
Людмила Володимирівна
Голова циклової комісії харчових технологій та природничих дисциплін, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист
Педагогічний стаж:
23 роки, в коледжі працює з 2012 р.
Освіта: вища, спеціаліст.
Криворізький державний педагогічний інститут (1997р.), спеціальність «Біологія і хімія», кваліфікація «вчитель біології і хімії»
Криворізький державний педагогічний інститут (1997р.), спеціальність «Біологія і хімія», кваліфікація «вчитель біології і хімії»
Дисципліни, що викладає:
- Хімія
- Біологічна хімія
- Аналітична хімія
- Мікробіологія та фізіологія

Нечай
Наталія Володимирівна
В.о. заступника директора з виховної роботи,
спеціаліст вищої категорії
Педагогічний стаж:
20 років, в коледжі працює з 2007 р.
Освіта: вища, спеціаліст.
Криворізький державний педагогічний університет (2001р.), спеціальність «Хімія і біологія», кваліфікація «вчитель хімії і біології»; вища, спеціаліст, Київський національний економічний університет (2003р.), спеціальність «Економіка підприємства», кваліфікація «спеціаліст з економіки підприємства»
Криворізький державний педагогічний університет (2001р.), спеціальність «Хімія і біологія», кваліфікація «вчитель хімії і біології»; вища, спеціаліст, Київський національний економічний університет (2003р.), спеціальність «Економіка підприємства», кваліфікація «спеціаліст з економіки підприємства»
Дисципліни, що викладає:
- Хімія і біологія
- Органічна хімія
- Економіка (економічна теорія)
- Економіка підприємств різних типів

Якименко
Лариса Дем'янівна
Викладач-методист
Педагогічний стаж:
31 рік
Освіта: вища
Криворізький державний педагогічний університет,1987- 1992
Криворізький державний педагогічний університет,1987- 1992
вчитель географії та біології
Дисципліни, що викладає:
- Географія
- Біологія

Лазарєва
Олена Василівна
Спеціаліст першої категорії
Педагогічний стаж:
24 роки
Освіта: вища, спеціаліст.
Криворізький державний педагогічний університет,2000- 2005, Педагогіка і методика середньої освіти
Криворізький державний педагогічний університет,2000- 2005, Педагогіка і методика середньої освіти
Дисципліни, що викладає:
- Технологія виготовлення кулінарної продукції
- Технологія борошняних кондитерських виробів
- Основи охорони праці

Стецишина
Олена Володимирівна
Спеціаліст першої категорії
Педагогічний стаж:
11 років
Освіта: вища, спеціаліст.
Криворізький коледж економіки та управління. “Виробництво харчової продукції” 2017р.;
Криворізький педагогічний університет. Спеціальність “Трудове навчання” 2000 р.;
Харківський державний університет харчування та торгівлі. 2020 р.
Дисципліни, що викладає:
- Технологія виготовлення кулінарної продукції
- Технологія борошняних кондитерських виробів
- Технологія національних кухонь
- Устаткування закладів ресторанного господарства

Шуляк
Тетяна Михайлівна
Спеціаліст першої категорії
Педагогічний стаж:
8 років
Освіта: вища
Криворізький педагогічний університет 2000-2005, вчитель біології, валеології та основ екології
Криворізький педагогічний університет 2000-2005, вчитель біології, валеології та основ екології
Дисципліни, що викладає:
- Біологія і екологія
- Екологія
- Основи екології
- Захист України

Янбих
Марина Олександрівна
Спеціаліст першої категорії
Педагогічний стаж:
14 років, в коледжі працює з 2010 р.
Освіта: вища.
Криворізький державний педагогічний університет, 1998-2003, вчитель біології, хімії, екології та валеології
Криворізький державний педагогічний університет, 1998-2003, вчитель біології, хімії, екології та валеології
Дисципліни, що викладає:
- Хімія
- Біологія
- Екологія
- Неорганічна хімія
- Захист України
- Екологія та основи безпеки товарів народного споживання

Кохно
Анжела Талверді кизи
Спеціаліст першої категорії
Педагогічний стаж:
6 років
Освіта: вища, спеціаліст.
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, 2017-2018 Спеціальність: Харчові технології та інженерія.
Криворізький державний педагогічний університет, 2020-2021. Спеціальність: Професійна освіта.
Дисципліни, що викладає:
- Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
- Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
- Технологія виробництва кулінарної продукції

Двойченко
Анастасія Леонідівна
Методист, спеціаліст ІІ категорії, майстер виробничого навчання ІІ категорії
Педагогічний стаж:
12 р., в коледжі працює з 2020 р.
Освіта: вища, магістр.
Харківський державний університет харчування та торгівлі (2015 р.), товарознавство і комерційна діяльність.
Харківський державний університет харчування та торгівлі (2015 р.), товарознавство і комерційна діяльність.
Дисципліни, що викладає:
- Теоретичні основи товарознавства
- Товарознавство харчової продукції
- Маркетинг
- Організація виробництва в закладах ресторанного господарства